Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ανανέωσε με Λεβαδειακό ο Ζησόπουλος

Ο Γιώργος Ζησόπουλος δεν θα αλλάξει ποδοσφαιρική γειτονιά, καθώς θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λεβαδειακό.
Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, ο 25χρονος μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Βοιωτίας μέχρι το καλοκαίρι του 2012, έναντι περίπου 100.000 ευρώ το χρόνο.
Ο Γιάννης Κομπότης δεν ήθελε να χάσει άλλον ένα παίκτη πρώτης γραμμής, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ανδράλα, και κατόρθωσε με τις κατάλληλες κινήσεις να εξασφαλίσει το "ναι" του Ζησόπουλου, ο οποίος υπηρετεί το Λεβαδειακό από το καλοκαίρι του 2005, έχοντας γεμάτες σεζόν. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε μέτρησε 28 συμμετοχές και 1 γκολ.

Συμφωνία με Μαρτορέλ

Ο Φεντερίκο Μερτορέλ είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η πρώτη μεταγραφή του Λεβαδειακού.Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα του Θρασύβουλου συμμετέχοντας σε 14 αγώνες με τους "πράσινους". Ο παίκτης συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου, με την οποία σύμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Λεβαδειακός συζητάει με έναν ακόμα παίκτη του Θρασύβουλου και πρόκειται για τον 27χρονο Αργεντίνο μπακ Χουάν Μπαριέντος, ο οποίος είχε συνολικά 21 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Σιγουριά με Βούκοτιτς

Κάτι παραπάνω από σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μομτσίλο Βούκοτιτς στον Λεβαδειακό.Όσο περνούν οι μέρες ο Σέρβος τεχνικός εδραιώνει την θέση του στον πάγκο της ομάδας. Οποιαδήποτε συζήτηση με την διοίκηση του Λεβαδειακού θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά θα επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ενδιαφέρον για Σέρεμετ

Η πώληση του Σρέντιαν Μπλάζιτς θεωρείται δεδομένη στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού. Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας, που πρόσφατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρίσει το καλοκαίρι.Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η διοίκηση των "πρασίνων" εξετάζει την περίπτωση του γκολκίπερ της Λάρισας Ντίνο Σέρεμετ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει παίξει πολύ φέτος λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, όμως η ποιότητα του είναι γνωστή.

Ανησυχία για την ανανέωση του Βούκοτιτς

Η καθυστέρηση της ανανέωσης της συνεργασίας του Λεβαδεικού με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς "φούντωσε" τα σενάρια για αναζήτηση νέου προπονητή. Ενδιαφέρον για Σέρεμετ.

Το ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Κομπότη με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς ήταν προγραμματισμένο για μετά την Μεγάλη Εβδομάδα. Η αναβολή του ωστόσο έχει ανησυχήσει τους φίλους της ομάδας, που φοβούνται πιθανό "ναυάγιο".

Ήδη από την Δευτέρα το πρωί έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία για επαφή του ισχυρού άνδρα των Βοιωτών με τον Πάουλο Κάμπος, για να αναλάβει την ομάδα την νέα σεζόν. Βέβαια τίποτε δεν είναι σίγουρο μέχρι να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Σέρβου τεχνικού με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού.

Λεονάρντο: "Καλή ευκαιρία ο ΠΑΟΚ"

Ο Βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού, Λεονάρντο, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και μίλησε για τις επιτυχημένες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού σχολιάζοντας την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσής του κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, τονίζοντας ότι: "Εγώ πιστεύω ότι η δική μου απόδοσή βοήθησε πολύ την ομάδα μου, ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Όταν παίζεις σε μία μεγάλη ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά από το να αγωνίζεσαι σε μία μικρότερη ομάδα που στοχεύει στο να εξασφαλίσει την παραμονή της".

Στη συνέχεια, ο Λεονάρντο αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών ομάδων λέγοντας πως: "Είμαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Ξεκίνησα από τον Θρασύβουλο και στη συνέχεια στον Λεβαδειακό. Τα δικαιώματά μου ανήκουν κατά το ήμισυ στην ομάδα μου και στον εκπρόσωπό μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Λεβαδειακό και θέλω πρώτα να μιλήσω με τον σύλλογο στον οποίο ανήκω. Ξέρω για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων κι αυτό είναι πάρα πολύ καλό για εμένα. Όμως, όπως προανέφερα, δεν πρόκειται να μιλήσω με κάποια ομάδα, προτού συζητήσω με τον Λεβαδειακό".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, απάντησε: "Ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε μία πολύ καλή πορεία. Κατέκτησε την δεύτερη θέση και κέρδισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Πλέον, ο στόχος του είναι η έξοδος στο Champions Legaue. Αν ένας παίκτης έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ καλό γι΄ αυτόν. Ο Ανδράλας μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και με προέτρεψε να έρθω στην Τούμπα".

Ήττα από τον Πανιώνιο σε φιλικό. Τραυματίστηκε ο Βασιλείου

Φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο έδωσε σήμερα το απόγευμα μία ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Ο αγώνας έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιώνιου στο Κορωπί και ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 2-1. Σκόρερ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ο Λέχτινεν. Από τον αγώνα αποχώρησε τραυματισμένος ο Βασιλείου. Αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραύματός του.Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Χρήστου, Παρασκευαϊδης, Μαχαίρας, Εμεράν, Γκεοργκίεφ, Λέχτινεν, Πιέχνιακ, Βασιλείου. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Κόκα, Μενεξές και Τριποτσέρης.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Διαψεύδει η ΠΑΕ τα δημοσιεύματα

Στο Δημοτικό Στάδιο και χωρίς απρόοπτα έγινε σήμερα το πρωί η προπόνηση του Λεβαδειακού.Την Κυριακή 3 Μαϊου θα παίξει με τον Πανιώνιο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου στο Κορωπί, την Τετάρτη 6 Μαϊου με τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, το Σάββατο 9 Μαϊου με τον Θρασύβουλο στο γήπεδο Φυλής και την Τετάρτη 13 Μαϊου με τη Χαλκίδα στο γήπεδο της Χαλκίδας.
Διάψευση δημοσιευμάτων
"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της ομάδος για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Όλα τα δημοσιεύματα αυτού του είδους προωθούν συμφέροντα τρίτων και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα".