Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Κομπότης: "Λεονάρντο όπως Κουτσιανικούλης, συμφωνία με Μπαλβορίν, Παππά"

Στο επίπεδο της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ επιθυμεί να κυμανθεί η ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης.Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM" με αφορμή τη συνάντησή του με τον μέτοχο και εκτελεστικό διευθυντή του "δικεφάλου του βορρά, Βασίλη Γκαγκάτση, υπογραμμίζοντας: "Τα σενάρια είναι δημοσιογραφικά. Ημουν την Κυριακή με την οικογένεια του κ. Γκαγκάτση, αλλά δεν συζητήσαμε για το θέμα του Λεονάρντο και δεν πρέπει να σας απασχολεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Λεονάρντο για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από ΠΑΟΚ. Θα σας παρακαλέσω να μην αναφερθούμε σε ονόματα. Οποια ομάδα θέλει να κάνει επίσημη πρόταση θα την κάνει. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε ονόματα".
Αναφορικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο, αποκάλυψε πως είναι δύο τον αριθμό, αλλά όχι ικανοποιητικές, χωρίς να προχωρήσει σε ονοματολογία: "Δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημη πρόταση και είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Η μία όμως έχει πρόβλημα, διότι δεν έχει διαβατήριο ο παίκτης και πιάνεται για ξένος. Ομως δεν πρέπει να πούμε ποιες ομάδες είναι. Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Λεονάρντο. Από τις προτάσεις που μας έχουν γίνει δεν μας ικανοποιεί καμία, αλλά μόνο στο σύνολο τους. Η αξία του παίκτη προκύπτει βάση τις τιμές της αγοράς. Η αγορά επιβάλλει τις τιμές και σε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα. Ξέρουμε από τις εφημερίδες το πόσο κόστισε ο Κουτσιανικούλης και πάνω κάτω τόσο κοστίζει και ο Λεονάρντο. Δεν θα πρέπει να κοντραριστούμε και να είμαστε σε αντιπαράθεση με τις άλλες ομάδες. Αν κάνει και άλλη μία καλή χρονιά και μείνει ελεύθερος του χρόνου μακάρι να πάει στην ομάδα που θέλει, ως ελεύθερος".
Τέλος, μίλησε για τις κινήσεις του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Γκουστάβο Μπαλβορίν και Χάρη Παππά: "Με τον Μπαλβορίν και τον Παππά έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία. Με τον δεύτερο είχαμε ραντεβού το πρωί της Δευτέρας, αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να διαπραγματευθεί με ομάδα. Αν δεν υπογράψει κάποιος παίκτης, τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Από τα ονόματα που γράφετε το 1/20 βγαίνει. Αλλά δεν φταίτε εσείς, αφού οι μεγάλες ομάδες τα δημοσιοποιούν. Οταν βγαίνει προς τα έξω ένα όνομα συνήθως χαλάει η μεταγραφή"

Ανακοίνωσε Μπουτ ο Λεβαδειακός

Στην απόκτηση του Ρώσου μεσοεπιθετικού, Βλάντιμιρ Μπουτ, προχώρησε ο Λεβαδειακός. Ο Ρώσος, με γερμανικό διαβατήριο, άσος αγωνιζόταν στην Τσερνομόρετς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τους Βοιωτούς.
Στο μεταξύ, οι πράσινοι, άρχισαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, με τον πρόεδρο, Γιάννη Κομπότη, να δίνει το παρών στην πρώτη προπόνηση.
Κανονικά μετείχαν σε αυτή τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας, Μαρτορέλ, Μπάρκογλου, Χαλούλος και Μπουτ. Απόντες για διάφορους λόγους ήταν οι Καψής, Μασάδο, Στρατηλάτης και Ταραλίδης.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Πιέζει για επιθετικό

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία του Λεβαδειακού εν όψει της νέας περιόδου.
Ο Μομτσίλο Βούκοτιτς επέστρεψε στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Φαράντο για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και την προετοιμασία.
Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα. Μετά την διαφαινόμενη απομάκρυνση του Γκουστάβο Μπαλβορίν, η διοίκηση αναζητά λύση στην επίθεση, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες απόκτησης του Χάρη Παππά.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Αρνητική εξέλιξη με Μπαλβορίν

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Γκουστάβο Μπαλβορίν αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του παίκτη στον Λεβαδειακό να παίρνει αρνητική τροπή.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι μάνατζερ του παίκτη ανέβασαν τις απαιτήσεις τους και πλέον οι "πράσινοι" αναζητούν νέες λύσεις στην επίθεση της ομάδας.
"Ενώ οι συζητήσεις για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Λανούς, Γκουστάβο Μπαλβορίν, βρίσκονταν σε πολύ καλό επίπεδο, άλλαξαν ξαφνικά σήμερα τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ανέβασαν κατά πολύ τις οικονομικές απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ δύσκολη η συνέχιση των επαφών. Έτσι, το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Λεβαδειακός εξετάζει άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση", αναφέρει η ανακοίνωση των "πρασίνων".
Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Γιώργου Ζησόπουλου.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Τραυματίστηκε ο Ζησόπουλος

Σε αγώνα που συμμετείχε με τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Γιώργος Ζησόπουλος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αύριο θα κριθεί η σοβαρότητα του τραύματος.

Τοποθετούνται τα τουρνικέ στο Δημοτικό Στάδιο

Ξεκίνησαν από την εταιρεία «SPACE HELLAS» οι εργασίες τοποθέτησης τουρνικέ στις Θύρες του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Τα τουρνικέ θα λειτουργήσουν από φέτος και εντάσσονται στην εφαρμογή του μέτρου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου.
Ήδη τοποθετήθηκαν σε δύο Θύρες και πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η ολοκλήρωση της τοποθέτησής τους.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του σκέπαστρου, έργο το οποίο σύντομα θα ολοκληρωθεί κι αυτό.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ο κ. Κομπότης. Τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Πρόεδρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης, παραβρέθηκε σήμερα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για το έτος 2009.
Από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων, έγινε γνωστό ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Σειρά επαφών το Σαββατοκύριακο

Σειρά επαφών με μάνατζερς είχε το Σαββατοκύριακο ο τεχνικός Διευθυντής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Φαράντος. Οι επαφές αφορούσαν σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο κ. Φαράντος θα συντάξει έκθεση με τα αποτελέσματα των επαφών του και θα την παραδώσει στον κ. Κομπότη προκειμένου μαζί με τον προπονητή να προχωρήσουν οι ενέργειες για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών εκείνων που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συνάντηση του κ. Κομπότη με τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. του Δ.Α.Ο.Λ.

Στο Δημαρχείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης. Εκεί παραβρέθηκε σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος κ. Τσιφής, δύο αντιδήμαρχοι και το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Λιβαδειάς.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα έργα βελτίωσης των εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, προκειμένου να καταστεί το Στάδιο επαρκές να φιλοξενήσει τους αγώνες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο πρωτάθλημα της Super League.
Μετά τη σύσκεψη, ο κ. Κομπότης αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει σε επιτροπή της Super League, η οποία θα επεξεργαστεί σχέδιο πάνω σε προτάσεις σχετικές με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της περιόδου 2009-2010.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Πήρε Χαλούλο για την άμυνα ο Λεβαδειακός

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε την Παρασκευή ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ενέταξαν στο δυναμικό τους τον ταλαντούχο, 22χρονο αμυντικό Δημήτρη Χαλούλο ο οποίος είχε πέρυσι 21 συμμετοχές με τα χρώματα της Ρόδου στη Γ' Εθνική.
Η ανακοίνωση
"Τον Δημήτρη Χαλούλο ενέταξε στη δύναμή του ο Λεβαδειακός με τον οποίο συμφώνησε σε συνεργασία τεσσάρων ετών. Ο ταλαντούχος αμυντικός πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Ρόδου".
*** Συνεχίζονται τα έργα κατασκευής του σκέπαστρου στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ ξεκίνησε η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που απαιτούνται προκειμένου να φιλοξενήσουν το νέο σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου που προβλέπονται για όλες της ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Νέα ανανέωση συνεργασίας

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζησόπουλο, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Μιχάλη Καψή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Κομπότης: "Όποιος δεν πληρώνει, δεν αγοράζει"

Σαφές ήταν το μήνυμα που έστειλε προς εκείνους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοιωτίας τόνισε πως έχουν φτάσει τρεις προτάσεις για το νεαρό άσο, οι οποίες εξετάζονται. "Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας δύο προτάσεις από ελληνικές ομάδες και μία από το εξωτερικό, τις οποίες και εξετάζουμε. Αν ο παίκτης δεν κλείσει σε κάποιο σύλλογο ως τις 22 Ιουνίου, οπότε ξεκινάει την προετοιμασία του ο Λεβαδειακός, τότε θα μείνει στην ομάδα ως το επόμενο καλοκαίρι. Όποιος δεν πληρώνει, δεν αγοράζει", είπε.Όταν πάντως ρωτήθηκε για το αν μια εξ αυτών έχει κατατεθεί από την ΑΕΚ, επιστράτευσε το... χιούμορ του. "Εάν μας έχει κάνει πρόταση κάποια ΑΕΚ, αυτή είναι η ΑΕΚ Λάρνακας".

Πήρε Ταραλίδη, Μπάρκογλου και Μαρτορέλ

Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε τον... χορό των μεταγραφών ο Λεβαδειακός καθώς την Τετάρτη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Φερντερίκ Μαρτορέλ που αγωνιζόταν στον Θρασύβουλο, του Γιώργου Μπάρκογλου που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο αλλά και του μέχρι πρότινος μέσου του ΟΦΗ, Γιάννη Ταραλίδη.
"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τους ποδοσφαιριστές Φερντερίκ Μαρτορέλ, Γιώργο Μπάρκογλου και Γιάννη Ταραλίδη", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Αναμονή για Ταραλίδη

Διακαής πόθος τόσο της διοίκησης όσο και της τεχνική ηγεσίας είναι ο Γιάννης Ταραλίδης που είναι στην κορυφής της μεταγραφικής λίστας.
Στο ακουστικό τους περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας του Λεβαδειακού για τα καλά νέα από τον Γιάννη Ταραλίδη. Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ, παραμένει στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του συλλόγου της Βοιωτίας.
Ωστόσο, όπως έχει ενημερώσει ο ίδιος ο μέσος μελετάει για λίγες μέρες ακόμα διάφορες προτάσεις που του έχουν γίνει και σύντομα αναμένεται ν' ανακοινώσει την οριστική του απάντηση.
Ο τεχνικός των "πράσινων" Μόμτσιλο Βούκοτιτς προορίζει τον Ταραλίδη για αντικαταστάτη του Πάρη Ανδράλα στη μεσαία γραμμή του συλλόγου.
Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την παραμονή του Μιχάλη Καψή για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα αφού η εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στα καθοριστικά παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκα.

Μπάρκογλου για δύο χρόνια

Παίκτης του Λεβαδειακού θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Ο 31χρονος μέσος του Πανιωνίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ομάδα της Λιβαδειάς, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Γιώργος Μπάρκογλου μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο είχε επαφές με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη, που κατέληξαν σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
O Γιώργος Μπάρκογλου αγωνίστηκε φέτος στον Πανιώνιο έχοντας 20 συμμετοχές και δύο γκολ στο ενεργητικό του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελευσινιακό το 1996 και μετά από δύο χρόνια έπαιξε στον Παναιτωλικό.
Ο Άρης ήταν ο τρίτος σταθμός της καριέρας του, ενώ το 2002 πήρε μεταγραφή στον Ακράτητο και ύστερα από ένα χρόνο στο Αιγάλεω. Από το 2005 εώς τον Γενάρη του 2008 αγωνίστηκε στην Ξάνθη και στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Σκέπαστρο στο γήπεδο-ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΝΟVA KAI SKAI

Έργα γίνονται τις τελευταίες ημέρες καθώς τοποθετείται σκέπαστρο στο γήπεδο της Λειβαδιάς. Τα έργα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί η προσθήκη του σκεπάστρου στην έδρα του Λεβαδειακού.Εν τω μεταξύ, επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της Super League και τεχνικούς των δύο τηλεοπτικών καναλιών NOVA και ΣΚΑΪ που θα μεταδίδουν τους αγώνες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ τη νέα αγωνιστική περίοδο, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημοτικό Στάδιο και αφού έλεγξαν τους χώρους, ζήτησαν να γίνουν κάποιες πρόσθετες εργασίες που αφορούν στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Σε συζητήσεις με Καψή

Η περίπτωση του Μιχάλη Καψή είναι διαφορετική, αφού ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση που δεν κρεμάσει τα παπούτσια θα προσφέρει και την επόμενη σεζόν τις υπηρεσίες του στον Λεβαδειακό.

Επέστρεψε ο Δημήτρης Φαράντος. Συνάντηση με τον Πρόεδρο

Επέστρεψε χθες από τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής που είχε επισκεφθεί, ο τεχνικός Διευθυντής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Φαράντος.
Ο κ. Φαράντος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο κ. Κομπότη τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε αγωνιζόμενους και οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδος. Ο κ. Κομπότης, παρέλαβε την έκθεση που του παρέδωσε ο τεχνικός Διευθυντής και αναχώρησε για την Αθήνα για τη συνεδρίαση της Super League. Οι δύο άνδρες θα ξανασυναντηθούν αύριο προκειμένου να εξετάσουν λεπτομερώς τα μεταγραφικά ζητήματα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο οι δοκιμές ποδοσφαιριστών από τους οποίους θα επιλεγούν αυτοί που θα ενισχύσουν τις ομάδες των Νέων του Συλλόγου.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι αποσύρει την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πατρίκ Ντιμπαλά.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον παίκτη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.