Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευτέρα 21/2/2011 Ώρα: 18:00




ΤηνΔευτέρα 21/2/2011 παίζουμε στην Καισαριανή Με τον Εθνικό Αστέρα..Στις  18:00
Πολλά αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν από το Κλαμπ. Όποιος ενδιαφέρετε ας περάσει από τον Σύνδεσμο για συμμετοχή.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΘΥΡΑ  1 ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ…

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

GARA GARA GARA GOAL!!! !!!!!!!!

 GATE 1 ANTIFA LEVADIAKOS SUPPORTERS
SMASH FASCISM

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ULTRAS

ULTRAS-ULTRAS-ULTRAS

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ..


ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ  10 ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
Κοινή συνισταμένη όλων αυτών, οι οποίοι αναφερόμαστε στο οπαδικό κίνημα είναι ότι όταν μιλάμε για τον αθλητισμό, μιλάμε για μια μικρογραφία της κοινωνίας και αντίστοιχα ότι όταν μιλάμε για την κοινωνία και τα προβλήματά της, το κομμάτι του αθλητισμού δεν μπορεί να ναι ξεκομμένο απ αυτά, αλλά αντιθέτως έχει άμεση σχέση και είναι πλήρως εξαρτημένο από αυτή.
Ανεξαρτήτου οπαδικής ταυτότητας και ομαδικού χρωματισμού το τελευταίο διάστημα ο καθένας από μας βιώνει μια έντονη οικονομική μείωση της αγοραστικής του ικανότητας που σε αρκετές περιπτώσεις φτάνει μέχρι και το όριο της ίδιας της επιβίωσης. Τα πάντα γύρω μας ακριβαίνουν την στιγμή που τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται, για να σωθεί το υπάρχον σύστημα, οδηγούν τους μισθούς και τις συντάξεις σε επίπεδα του μετεμφυλιακού κράτους. Αυξήσεις στην ΔΕΗ, στο νερό, στα ΜΜΜ, στα διόδια, εισιτήριο για εισαγωγή σε νοσοκομεία, αυξήσεις του ΦΠΑ, στην βενζίνη και πάει λέγοντας, την στιγμή που η ανεργία κτυπάει το 20% και ο κατώτερος μισθός είναι πλέον 592 Ευρώ, δηλαδή 6 με 7 εκτός έδρας ματς στην καλύτερη των περιπτώσεων. Οι αυξήσεις στα κοινωνικά αγαθά αντανακλώνται στον χώρο του αθλητισμού στις τιμές των εισιτηρίων. Τιμές εξωφρενικές για να δεις αγώνες σε γήπεδα κελιά τα οποία δεν σου προσφέρουν καμιά εξυπηρέτηση, αστυνομοκρατούμενα και αφιλόξενα (και δω που τα λέμε χωρίς να δεις και κανα υπερθέαμα).  Αποτέλεσμα  της εξωφρενικής τιμής των εισιτηρίων είναι να παρατηρείται μείωση των μεσών όρων για την φετινή σεζόν και οι  εκτός έδρας εκδρομές να γίνονται μια πολυτέλεια για λίγους (εισητήριο+μετακίνηση+φαγητό=άστα να πάνε).
Αν όχι τώρα πότε?
 Πότε θα ξυπνήσουμε και θα αντισταθούμε ενάντια στην εξαθλίωση όπου ο καθένας από το δικό του μετερίζι αλλά και μαζί όλοι  ταυτόχρονα θα παλέψουμε; Ο Χατζηδάκης, για αρχή, ένιωσε την οργή του κόσμου από πρώτο χέρι, στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός έφυγε κακήν κακώς λόγο του εξαγριωμένου πλήθους που τον περίμενε απ έξω. Στην Κερατέα οι κάτοικοι με ηρωισμό παλεύουν για μια καλύτερη ζωή δίνοντας μάχες σώμα με σώμα με τους μπάτσους ενάμιση μήνα τώρα. Παντού ξεπηδούν επιτροπές κατοίκων ενάντια στα μέτρα (διόδια,ΜΜΜ,ΔΕΗ,κτλ) που μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Μάλλον (έχουμε αργήσει),πρέπει και εμείς σαν οπαδοί να συμβάλλουμε από την μεριά μας προς μια αντίστοιχη κατεύθυνση. είσοδος 10 Ευρώ για κάθε γήπεδο νομίζουμε πως πρέπει να είναι μονόδρομος και πως μια τέτοια κίνηση θα βρει συμπαράσταση από όλο το ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ της χώρας.
Ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολ. Βόλου έβγαλαν ανακοίνωση και προέτρεπαν τον κόσμο που θα εκδράμει να μην πληρώσει διόδια, ήδη οι οπαδοί της ΑΕΚ στην Τρίπολη έβγαλαν πανό ενάντια στα ακριβά εισιτήρια και με το σύνθημα “δεν πληρώνω δεν πληρώνω“ έδωσαν το στίγμα τους καθώς και πριν καιρό οπαδοί από άλλες ομάδες κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.
Αφού όλοι το αντιλαμβανόμαστε, ας το κερδίσουμε μαζί γιατί αυτή η μάχη είναι αν μη τι άλλο η μάχη της εποχής μας για μια αξιοπρεπή ζωή. Ας δώσουμε και μείς από την μεριά μας στην κοινωνία, μια σπίθα ώστε να την βοηθήσουμε να ξεσηκωθεί ενάντια σ αυτά που της ετοιμάζουν. Ας καταλάβουμε ότι εκτός από οπαδοί είμαστε και άνθρωποι και ότι αυτοί που μας ήθελαν τόσα χρόνια εχθρούς, για τα δικά τους συμφέροντα, είναι απέναντι μας συνολικά, διότι τα συμφέροντα μας είναι από την άλλη μπάντα. Θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που πρώτοι πρέπει να πιέσουμε προς μια κατεύθυνση φθηνότερου εισιτηρίου και οφείλουμε να το παλέψουμε και να το επιβάλλουμε στην πράξη ακόμα και αν χρειαστεί να βάζουμε τους αντιπάλους μας εμείς οι ίδιοι μέσα στο γήπεδο με δικά μας εισιτήρια και όχι με τα ακριβά εισιτήρια των φιλοξενουμένων. Ο κοινός αγώνας για 10ευρώ εισιτήρια σε κάθε γήπεδο ας γίνει η αφορμή ώστε να καλλιεργηθεί σε κάθε οπαδό η κουλτούρα του συνειδητοποιημένου οπαδού ο οποίος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και μέσα από την αλληλοβοήθεια μεταξύ μας, να συνεισφέρει στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
ΥΓ.  Μας λυπεί το γεγονός εν έτη  2011 να υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που σφάζονται μεταξύ τους για τις ομάδες τους. Σε περιόδους κρίσης είναι άμεση συνέπεια  η όξυνση της βίας και δυστυχώς κάποιοι που δεν μπορούν να τα βάλλουν με τους από πάνω τους τα βάζουν με τους δίπλα τους…
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ                                                       10 ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
Σ.Φ. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ
Barbarians gate -1-

50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί..

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Κυριακή 13/2/2011


Μετά και το πέρασμα μας από τον Θρασύβουλα.. επόμενος τελικός με την Δράμα..στην έδρα μας.Η παρουσία ΟΛΩΝ μας επιβάλλετε..γιατί όπως λέει και το πανάκι μας…YOU ARE THE BEST FUCK THE REST..