Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ερνάντεθ: "Ξεχάστε το κύπελλο"


Πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.Ο Κίκε Ερνάντεθ μίλησε στους παίκτες και τους είπε να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου και να σκέφτονται μόνο τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουσί, ενώ απών ήταν ο στρατευμένος Στρατηλάτης.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-2

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το "καλημέρα" στον αγώνα, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό και με δύσκολη νίκη 2-1 να πανηγυρίσει την πρόκριση toy για τη φάση των "16" του Κυπέλλου hellas online.

Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σιδέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Φουρτάδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Λεβαδειακός επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Ναπολεόνι προσέκρουσε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Ναπολεόνι, το πέτυχε ο Ταραλίδης στο 19' με δυνατό μακρινό σουτ που δεν άφηνε περιθώρια στον Πουρρή.

Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Μασάντο είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 63' ήρθε η ολική ανατροπή. "Χρυσός" σκόρερ ο Μπαλβορίν, που μετά από κάθετη πάσα του Σερζίνιο, έκανε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια και με ένα καταπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Η πρόκριση για τον Λεβαδειακό κρίνεται δίκαιη, αλλά δεν ήρθε καθόλου εύκολα, καθώς ο Ιωνικός είχε αξιόλογες ευκαιρίες για να σκοράρει στο 45' και στο 85' με τον Κεφαλούκο.


ΙΩΝΙΚΟΣ: Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Σιδέρης, Φουρτάδο (77' Χατζηβασιλειάδης), Παπαζούδης (65' Γεωργίου), Καφάσο, Λάνγκλε, Μωραϊτης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάντο, Μπαρτορέλ, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Σερζίνιο (70' Γάτσος), Ταραλίδης (46' Μπάρκογλου), Βασιλείου (46' Μπαλβορίν).

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Ταρανάς (Αθηνών)

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό, ότι στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης (Γρ. Λαμπράκη & Παρνασσού, Νίκαια) θα λειτουργήσει εκδοτήριο αποκλειστικά για αυτούς και τους παρακαλεί να κατευθυνθούν στις Θύρες 7-8, από όπου θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Η σημερινή προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα ο Bushi, ενώ απών ήταν ο στρατευμένος Στρατηλάτης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Hernandez ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Λεβαδειακός-Ηρακλής 1-0

Στο γήπεδο της Λιβαδειάς που θύμιζε... βούρκο, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή σε ένα κάκιστο από άποψη θεάματος παιχνίδι.
Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν στο 6ο λεπτό ο Μουλόπουλος, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κοβαλέβσκι. Ο "γηραιός" προσπάθησε στη συνέχεια να ισοφαρίσει, αλλά οι προσπάθειες κυρίως από τους Ντιέ και Ιάκομπ αποδείχθηκαν άκαρπες.

Λεβαδειακός (Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης (90' Μπαλβορίν), Ναπολεόνι, Κόστα (46' Μαχαίρας), Μπάρκογλου (46' Βασιλείου)

Ηρακλής (Προτάσοφ): Κοβαλέβσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Παπαστεργιανός, Ντιέ (65' Βουτσιάς), Επστάιν, Ιάκομπ, Ιωαννίδης (79' Γιάντσης), Παπαζαχαρίας, Ηλιάδης (65' Κονέ), Μπόσνιακ

Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Καρακώστας - Ντιέ, Ιωαννίδης, Μάρτος, Κατσαμπής, Κονέ, Ιάκομπ
Κόκκινη κάρτα: Παπαστεργιανός

Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Γ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Σ. Τρύφωνας (Κερκύρας)
Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Λιβαδειάς θύμιζε... βούρκο, με συνέπεια το θέαμα που παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες να μην τους αποζημιώνει. Ωστόσο υπήρξαν σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, που μπήκαν αποφασισμένες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ, με τον Ντιέ για τους φιλοξενούμενους και τον Κόστα για την ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ, χωρίς όμως να ανησυχήσουν οι αντίπαλοι τερματοφύλακες.

Πάντως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ γρήγορα, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό και αφού το βρεγμένο τερέν "πρόδωσε" τους αμυντικούς του Ηρακλή, ο Ναπολεόνι τροφοδότησε με μία έξυπνη "σκαφτή" πάσα τον Μουλόπουλο, που με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοβαλέβσκι, που παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε από νωρίς νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο κακός αγωνιστικός χώρος όμως δεν βοήθησε το "γηραιό", που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί όπως ήθελε, με συνέπεια να μην υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, πέραν ενός μακρινού σουτ που επιχείρησε και πάλι ο Ντιέ στο 42ο λεπτό. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός, ικανοποιημένος από το γρήγορο προβάδισμα, δεν προσπάθησε να ανοιχτεί, καθώς η κατάσταση του γηπέδου μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αποδειχθεί μοιραία για την άμυνά του.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Όλεγκ Προτάσοφ να αναζητά το γκολ, αλλά να μην μπορεί να φτάσει στην... πηγή. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 57ο λεπτό, όταν ο Επστάιν εκτέλεσε φάουλ, ο πανύψηλος Ιάκομπ βρέθηκε στην "καρδιά" της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρακώστα.

Ο Ρουμάνος ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 75ο λεπτό, όταν δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα για μια ακόμα φορά έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Καρακώστα. Επιπλέον, στο 87' ο ίδιος παίκτης πήρε μια κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Παπαστεργιανού από πλευράς φιλοξενούμενων αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Ντάκο.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Στην προπόνηση ο Κομπότης

Με μεσημεριανή προπόνηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χαιρώνεια ξεκίνησε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή.Το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου της Βοιωτίας, κ. Κομπότης. Στα αγωνιστικά το προπονητικό πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ εκτός του Βίκτορ Αγκάλι που ακολούθησε συντηρητικό.

Τα εσιτήρια για Ηρακλή και Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ηρακλή μπορούν να αγοράσουν παράλληλα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ηρακλή, από την Μπουτίκ «ΑΠΟΛ Shop» μέχρι την Κυριακή 25/10/2009 το πρωί, μπορούν να αγοράσουν ταυτόχρονα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8/11/2009), στην τιμή των 20 Ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Η προσφορά ισχύει για την ταυτόχρονη αγορά των εισιτηρίων και όχι με την επίδειξη του αποκόμματος".

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ότι στο γήπεδο του Περιστερίου θα λειτουργήσει εκδοτήριο αποκλειστικά για αυτούς και τους παρακαλεί να κατευθυνθούν στη Θύρα 1, από όπου θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς Αγκάλι και Μπουσί

Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τον Ατρόμητο.Μετά το τέλος της ο Κίκε Ερνάντεθ ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Μπλάζιτς, Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Mαρτορέλ, Mασάδο, Σερζίνιο, Βασιλείου, Πάουλο Κόστα, Μπαλβορίν, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Κόλτσης, Μπάρκογλου, Χαλούλος, Αλεξίου, Ναπολεόνι, Γάτσος.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

























ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 
 
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ 2 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΕΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 7-9 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΤΕΩΣ 6(ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΜΠΑΧΝΑΣ)!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!
                                                        barbarians gate-1- club

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Ατρόμητος - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Κυριακή 18/10/2009
ώρα: 16.45

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ



ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ατρόμητος - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Κυριακή 18/10/2009
ώρα: 16.45
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΕ!!
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ GATE 1 BARBARIANS CLUB