Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Λεβαδειακός-Καβάλα 0-0 (2-4πεν.)

Η Καβάλα ήταν η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του κυπέλλου hellas online, επικρατώντας 4-2 του Λεβαδειακού στη διαδικασία των πέναλτι μετά από το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση.Τα πρώτα 90 λεπτά δεν είχαν να προσφέρουν πολλά σε όσους παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση (δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη). Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι ήταν η αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στο 77ο λεπτό, γεγονός που επέτρεψε στο Λεβαδειακό να γίνει πιο πιεστικός.
Ωστόσο ούτε στο ένα τέταρτο που απέμενε μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας ούτε στο έξτρα 30λεπτο η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ. Η Καβάλα, καλά οργανωμένη, με παίκτες που ήξεραν να κρατούν την μπάλα και να παίζουν με το χρόνο ψάχνοντας κάτι καλό στις αντεπιθέσεις, δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση. Ο Ιτάνζ ήταν σταθερός και ως εκ τούτου όλα κρίθηκαν από την άσπρη βούλα. Εκεί ο Λεβαδειακός άρχισε με εύστοχο πέναλτι από τον Μπάρκογλου - η Καβάλα ισοφάρισε με τον Ρινκόν, όμως ακολούθως Γκονζάλες και Σερτζίνιο αστόχησαν. Ο Ιτάνζ απέκρουσε το χτύπημα του Ουρουγουανού, ενώ το σουτ του Πορτογάλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Την ίδια ώρα η Καβάλα είχε 3/3 με τους Ψωμά, Παβίσεβιτς και Ορούμα, τσεκάροντας το εισιτήριο για την ομάδα του Βαγγέλη Γούτη.


Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Χαλούλος, Μπεγκόνια, Αλεξίου, Κόλτζος, Αμπουμπακαρί, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Γκονζάλες, Σερτζίνιο, Μπαλβορίν Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ψωμάς, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Σιόντης, Ντομπρασίνοβιτς, Μεντί, Ορούμα, Σμολάρεκ, Σόσιν

Δεν υπάρχουν σχόλια: