Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ






Και η λύση βρέθηκε και είναι δοκιμασμένη. Απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αφού όποιος θέλει μπορεί να τις βρει σε διάφορες, αθλητικές και μη, ιστοσελίδες.

Ας απαγορέψουν λοιπόν και την κίνηση των ΙΧ γιατί προκαλούν τροχαία. Ας απαγορέψουν και το ποτό γιατί προκαλεί κύρωση του ήπατος. Ας απαγορέψουν και τις πορείες γιατί κλείνουν το κέντρο. Ας απαγορέψουν και τα συνθήματα στο γήπεδο γιατί αποσπούν την προσοχή των παιχτών. Ας απαγορέψουν και το να μαζευόμαστε πάνω από 3 άτομα γιατί αποτελούμε κίδυνο για το πολίτευμα. Ας απαγορέψουν όμως και τα παιχνίδια στις 14:30 το μεσημέρι λες και πρόκειται για πικ-νικ στο δάσος, τα 25Ε στην κερκίδα φιλοξενουμένων λες και βλέπουμε μπαλέτο στον πάγο, τους μπάτσους έξω από τις θύρες λες και είσαι φυλακή κλπ κλπ. Γιατί όπως είπε και ο υπουργός  η μηδενική ανοχή πρέπει να εφαρμόζεται παντού"...
Η μη διάθεση εισιτηρίωνστους αγώνες στους φιλοξενούμενους και στα ΜΗ μέλη δείχνει ότι δεν μας σέβεται ούτε σαν φίλους της ομάδας,ούτε σαν φιλάθλους. Ας ξεχάσουμε έχθρες και μίση και να πολεμήσουμε τους πραγματικούς εχθρούς μας που δεν είναι άλλοι από αυτούς που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θέλουν να μας κόψουν  τογήπεδο.
levadeiakos barbarrians club.1

Δεν υπάρχουν σχόλια: