Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BARBARIANS CLUB- ZAPATISTAS ANTI-NAZI GROUP

Οι εθνικιστές πίσω από τον μανδύα του καλού πατριώτη κρύβουν πάντα τον φασίστα. Ότι κάνει η κοινοβουλευτική δημοκρατία το κάνουν οι φασίστες εθνικοσοσιαλιστές στο έπακρο. Καταστολή στο έπακρο, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο έπακρο και φυσικά στέρηση της ελευθερίας του ατόμου και των κοινοτήτων σε σημείο που να σε πιάνει ασφυξία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια υπάρχει έξαρση του φασιστικού εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η προπαγάνδα, το ισχυρότερο όπλο των ναζί του Χίτλερ, γίνετε σήμερα εργαλείο στα χέρια των νεοναζί που προσπαθούν σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε να προσελκύσουν κόσμο στις τάξεις τους, εκμεταλλευόμενοι κάθε είδους ακτιβισμό.
Ο φασισμός και το δηλητήριο της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας ποτίζετε στην νεολαία εύκολα γιατί είναι “ρηχή” και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Σε συνδυασμό με το σύστημα της παιδείας το οποίο φροντίζει να γεμίζει τα μυαλά της νεολαίας με “εθνική συνείδηση” ενώ παράλληλα την μαθαίνει να είναι καλοί και σιωπηλοί αμόρφωτοι εργάτες, οι νεοναζί βρίσκουν έδαφος  να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν στον σκοταδισμό και τον φόβο κι άλλους νέους.
Στην αρχή είναι για γέλια αλλά μετά βλέπεις να βάζουν βόμβες σε στέκια αριστερών και αναρχικών, βλέπεις να αυξάνονται οι επιθέσεις σε ανθρώπους απλά και μόνο επειδή τα ρούχα τους είναι σαν αυτά που φοράνε οι αναρχικοί ή ακόμα χειρότερα επειδή είναι από άλλη χώρα. Βλέπεις να βγαίνουνε και να κάνουνε την προπαγάνδα τους, να πουλάνε τον τσαμπουκά τους και κλείνουν πάρκα. Τους βλέπεις να σου κάνουνε ντου μαζί με τις επίσημες κρατικές δυνάμεις καταστολής.
Τι άλλο θες να δεις για να ξυπνήσεις;

Πριν 3 μέρες ξεφύτρωσαν από το πουθενά κάποια blog φασιστικού περιοχεμενου εμπλέκοντας τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΛ κατατάσσοντας τους προς την ιδεολογία τους.

Το μόνο που μας προκαλεί το όλο σκηνικό είναι απλά γέλιο.. Το ποιεί είμαστε ξέρουν καλά οι σωστοί σκεπτόμενοι οπαδοί..
Ποτέ στο γήπεδο μας δεν έχει αναρτηθεί πανό εθνικιστικού περιεχομένου.. και ούτε υπάρχει περίπτωση να  αναρτηθεί …
Συνέχισε την προπαγάνδα σου όσο θες.
Με αυτά που κάνεις μας δυναμώνεις περισσότερο… αλλά πρόσεχε.....




Δεν υπάρχουν σχόλια: