Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ INTERNET-HOOLIGANS



Πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσω του διαδικτύου!!! Έκπληκτοι  και με πολλές δόσεις χιούμορ σχολιάζουμε και βλέπουμε τα διάφορα blog-group στο Facebook να βγάζουμε όλοι την χολέρα τους και τα σπυριά τους εναντίων των οπαδών του ΑΠΟΛ. Είναι γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με την αεκ εδώ και  ένα μήνα δηλαδή… το ίδιο βράδυ άρχισαν τα Blog να ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο…σαν μανιτάρια!!! ΜΕ αυτό τον τρόπο ο πουτανας γιος που τα φτιάχνει πιστεύει ότι μπορεί να μας αγγίξει
ή να μας κάνει  ζημιά!!! .. Μας κάνει να απορούμε με την προπαγάνδα του και την λάσπη που εκτοξεύει πλάθοντας ιστορίες για αγρίους περνώντας ακόμη και τον γνωστό Αίσωπο στα παραμυθία του.
Το αποκορύφωμα του κόμπλεξ εναντίων μας είναι να φτιάξουνε γκρουπακι στο  FB ότι εμείς και οι βαζελοι στι Λιβαδειά είμαστε αδέλφια.. και πάμε μαζί στο οακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά δε γίνονται πουθενά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατέκλυσε όλα τα Group των παναιτωλικων-πας γιάννενα –γαυρων και έριχνε προπαγάνδες διαφημίζοντας το πουστικο blog του

Υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά σε όλους εκείνους που προσπαθούν να μας πολεμήσουν με αθέμιτο τρόπο και όχι στα ίσια ότι λάθος πόρτα χτυπήσατε.. θα το φάτε το κεφάλι σας…

ΑΝ ΦΟΡΑΓΑΤΕ-ΦΟΡΑΓΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ…

ΟΣΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ INTERNET ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ….


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ…
ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ




ΕΛΑΤΕ . . . . . . . . . . .

http://levadeiakosgate1.blogspot.com -Το επισημο Blog των οπαδων του ΑΠΟΛ

Barbarians club gate 1



 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ?

ΠΡΟΣΕΧΕ ENTERAKIA…ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ…ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ…..

ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΟΠΑΔΟΥΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΠΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ BLOG ΚΑΙ GROYP ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ… Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ  ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ…

ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ … ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ



ΕΠΕΙΔΗ  ΕΜΕΙΣ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΑΠΟΛ-ΠΑΟ

ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΕ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ BLOG

ΕΛΑΤΕ ΡΕ…

 

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ…


ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ
Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά -οπαδική χρονιά έφτασε στο τέλος της.Η ΑΠΟΛΑΡΑ μας δε τα κατάφερε να παραμείνει για τέταρτη χρονιά στην super Κλίκα και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β εθνική κατηγορία. Για εμάς βέβαια αυτό δε λέει κάτι και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν… ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ…

Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί  γουστάρουμε που είμαστε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΙ
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί είδαμε πολλούς πουθεναδες να μας πηγαίνουν κόντρα και αυτό βέβαια κάτι λέει
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί είτε σας αρέσει είτε όχι είμαστε τσαμπούκια Λειβαδίτες και γαμαμε νότο και βορρά
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί και στα δύσκολα ποτέ δε το βάλαμε στα πόδια
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί έχουμε  πολλά χρόνια οπαδική πορεία σε σχέση με κάποια σκατά  που ξεφύτρωσαν από το πουθενά και βγάζουν γλώσσα  
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί ο εχθρός είναι στο δρόμο και όχι πίσω από τα pc
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί θα μας έχουνε μια ζωή απέναντι τους να τους χαλάμε τα σχέδια
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί δε καταλαβαίνουμε από υποβιβασμούς και μαλακίες
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί δεν είμαστε μόδα…είμαστε οπαδοί
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί βγαίνουμε με τα αρχίδια μας μπροστά και δε κρυβόμαστε πίσω από τον όχλο να το παίξουμε μάγκες
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί  από τις μεγάλες ομάδες είμαστε μόνο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί δε βάζουμε κανένα γαμιολη παίχτη-παράγοντα-πρόεδρο ποιο πάνω από το έμβλημα της ομάδας μας
Ψηλά το κεφάλι μάγκες γιατί…ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΕ….


ΥΓ:  Πανοπουλε καραγκιόζη ψόφα…
ΥΓ:  Αν κάποιοι νομίζουν ότι με τον υποβιβασμό μας  τελειώσαμε είναι βαθιά νυχτωμένοι
ΥΓ: Το κλαμπ θα συνεχίσει να είναι ανοιχτό όπως κάνει εδώ και 8 συνεχή έτη..
Πρωτεος 6 Ταμπαχνα βρισκόμαστε καθημερινά μετά της 7 όποιος αλλόθρησκος θελήσει κάτι εκεί θα είμαστε…
ΥΓ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ…

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Γιατί έλειπε ο Μάριος.....

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή πανελλαδική κινητοποίηση αλληλεγγύης για την άμεση απελευθέρωση του Μάριου Ζέρβα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα σε όλες τις πόλεις ήταν η συμμετοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, διαφόρων ηλικιών, με ή χωρίς κομματική ή πολιτική ταυτότητα. Πιο αναλυτικά:
Στην Αθήνα συμμετείχαν περίπου 5000 άτομα σε μια έντονη και με συνεχή παλμό πορεία που εξελίχθηκε δυναμικά και ειρηνικά από την αρχή μέχρι το τέλος της.
Στη Θεσσαλονίκη επίσης η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, περίπου 1500 άτομα,παρόλη τη βροχή που έπεσε στην αρχή, με ένταση να σημειώνεται όταν περίπου 70 άτομα στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν τον χώρο της προσυγκέντρωσης εμποδίστηκαν από την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη μιας κοπέλας και δύο νέων. Παρόλα αυτά η πορεία εξελίχθηκε ειρηνικά και με έντονο παλμό και ολοκληρώθηκε με συναυλία.
Στην Πάτρα 350 άτομα πορεύθηκαν στους δρόμους της πόλης, δηλώνοντας δυναμικά την αλληλεγγύη τους στον Μάριο Ζέρβα και στους υπόλοιπους συλληφθέντες της 11/3 .
Στον Βόλο, αν και αρχικά είχε προγραμμάτιστει συγκέντρωση αλληλεγγύης, τελικά οι συγκεντρωμενοι, 150 άτομα περίπου,προχώρησαν σε πορεία ,η οποία ολοκληρώθηκε με ανοιχτή γενική συνέλευση στο Στέκι Μεταναστών όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και η συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης για την αποφυλάκιση του Μάριου Ζέρβα.
Στην Ξάνθη όπου κι εκεί αρχικά ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση, 150 περίπου άτομα, κι εδώ όπως και στις άλλες πόλεις διαφορων ηλικιών και ιδιοτήτων, δήλωσαν την συμπαράσταση τους κάνοντας τελικά πορεία στο κέντρο της πόλης.
Στο Ηράκλειο , η δυναμική παρουσία του κόσμου, άλλαξε τα αρχικά σχέδια και αντί για συγκέντρωση προχώρησαν σε πορεία, 200 ατόμων. Με αυτόπτη μάρτυρα φίλο μας, που για επαγγελματικούς λόγους βρισκόταν αυτες τις μέρες στην πόλη, ενημερωθήκαμε ότι μετά από λεκτική διαμάχη μεταξύ ενός εκ των συμμετεχόντων και ενός αστυνομικού, ο τελευταίος προχώρησε στη συλληψη του διαδηλωτή και σε συνέχεια των διαμαρτυριών των παρευρισκομένων και της απαίτησης τους να αφεθεί ελέυθερος, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη και μιας κοπέλας. Η πορεία έληξε με την κατάληψη της Δημοτικής Πινακοθήκης. Οι δύο συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το πρωί από αυτόφωρο και ορίστηκε τακτική δικάσιμη 28 Απρίλη (για πλημμελήματα).
Στη Λιβαδειά, σε μία έντονη συναισθηματικά φορτισμένη πορεία, λόγω της καταγωγής του Μάριου από την πόλη, 150 περίπου άτομα φώναξαν απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση του συμπολίτη τους.
Στα Χανιά και την Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 100 ατόμων με μικροφωνικες, μοίρασμα φυλλαδίων και συνεχή ενημέρωση, ενώ στην Κέρκυρα συγκεντρώθηκαν γύρω στα 50 άτομα διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωση του Μάριου Ζέρβα.
Αναμένονται ενημερώσεις και από τις υπόλοιπες πόλεις.
Είναι πια φανερό ότι γεγονότα όπως η αναίτια σύλληψη 11 ατόμων κατά την απεργιακή κινητοποίηση στις 11/ 3 και η άδικη προφυλάκιση του Μάριου Ζέρβα δεν αφήνουν αδιάφορο κανένα. ΄Ανθρωποι που ίσως δεν είχαν συμμετάσχει ξανά σε πορεία, χθες έδωσαν το παρόν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι τίποτα πια δεν περνάει απαρατήρητο, και ότι η κρατική βία, η καταστολή και η αδικία δεν είναι πια ανεκτή!

ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BARBARIANS CLUB- ZAPATISTAS ANTI-NAZI GROUP

Οι εθνικιστές πίσω από τον μανδύα του καλού πατριώτη κρύβουν πάντα τον φασίστα. Ότι κάνει η κοινοβουλευτική δημοκρατία το κάνουν οι φασίστες εθνικοσοσιαλιστές στο έπακρο. Καταστολή στο έπακρο, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο έπακρο και φυσικά στέρηση της ελευθερίας του ατόμου και των κοινοτήτων σε σημείο που να σε πιάνει ασφυξία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια υπάρχει έξαρση του φασιστικού εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η προπαγάνδα, το ισχυρότερο όπλο των ναζί του Χίτλερ, γίνετε σήμερα εργαλείο στα χέρια των νεοναζί που προσπαθούν σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε να προσελκύσουν κόσμο στις τάξεις τους, εκμεταλλευόμενοι κάθε είδους ακτιβισμό.
Ο φασισμός και το δηλητήριο της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας ποτίζετε στην νεολαία εύκολα γιατί είναι “ρηχή” και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Σε συνδυασμό με το σύστημα της παιδείας το οποίο φροντίζει να γεμίζει τα μυαλά της νεολαίας με “εθνική συνείδηση” ενώ παράλληλα την μαθαίνει να είναι καλοί και σιωπηλοί αμόρφωτοι εργάτες, οι νεοναζί βρίσκουν έδαφος  να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν στον σκοταδισμό και τον φόβο κι άλλους νέους.
Στην αρχή είναι για γέλια αλλά μετά βλέπεις να βάζουν βόμβες σε στέκια αριστερών και αναρχικών, βλέπεις να αυξάνονται οι επιθέσεις σε ανθρώπους απλά και μόνο επειδή τα ρούχα τους είναι σαν αυτά που φοράνε οι αναρχικοί ή ακόμα χειρότερα επειδή είναι από άλλη χώρα. Βλέπεις να βγαίνουνε και να κάνουνε την προπαγάνδα τους, να πουλάνε τον τσαμπουκά τους και κλείνουν πάρκα. Τους βλέπεις να σου κάνουνε ντου μαζί με τις επίσημες κρατικές δυνάμεις καταστολής.
Τι άλλο θες να δεις για να ξυπνήσεις;

Πριν 3 μέρες ξεφύτρωσαν από το πουθενά κάποια blog φασιστικού περιοχεμενου εμπλέκοντας τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΛ κατατάσσοντας τους προς την ιδεολογία τους.

Το μόνο που μας προκαλεί το όλο σκηνικό είναι απλά γέλιο.. Το ποιεί είμαστε ξέρουν καλά οι σωστοί σκεπτόμενοι οπαδοί..
Ποτέ στο γήπεδο μας δεν έχει αναρτηθεί πανό εθνικιστικού περιεχομένου.. και ούτε υπάρχει περίπτωση να  αναρτηθεί …
Συνέχισε την προπαγάνδα σου όσο θες.
Με αυτά που κάνεις μας δυναμώνεις περισσότερο… αλλά πρόσεχε.....




Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ


Πραγματικά γράφοντας αυτό το άρθρο στο blog  μας δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε…Περιττό βεβαία είναι να σας πούμε ότι η μαστούρα μας για κάποιους.. η αγάπη μας για τους υπολοίπους και ο εφιάλτης για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα την Κυριακή πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το αεκακι…ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα για την παραμονή μας.. Μετά έχουμε τα τυριά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκεί δε θα έχουμε πρόβλημα…ο λόγος είναι γνωστός σε όλους και δε χρειάζεται να τον αναλύσουμε…άλλωστε στην super κλίκα παίζουμε ..μαλάκες δεν είμαστε!!!

Όπως θα έχετε καταλάβει όλοι σας το σύννεφο της ρετσινιάς που μας είχε κολλήσει ο κομποτης αρχίζει και διαλύετε…Για όσους δε το κατάλαβαν αυτές οι περιβόητες καλές σχέσεις με γκαγκατσιδες και κοκαλιδες ανήκουν πλέων στο παρελθόν… Άλλωστε μονοί μας παλεύουμε φέτος για την παραμονή μας και εμείς σαν οπαδοί αυτής της ομάδας χαιρόμαστε παρά πολύ Μας κόλλησες την ρετσινιά ..μας έκανες την ποιο αντιπαθητική ομάδα της Ελλάδας, ένα σωματείο που βρίσκετε χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χωράς.. το κατάντησες να κρεμόμαστε από τα αρχιδια άλλων.. Ξανά τονίζουμε  ώμος πως αυτό φέτος δεν υπάρχει ..και πραγματικά είμαστε χαρούμενοι… ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ …

Βεβαία ρε τυχάρπαστοι κολογουσταρουμε που δε μας χωνεύετε.και επειδή είστε σκράπες κα ανίδεοι οι περισσότεροι αυτό κάτι λέει… Επίσης καβλωνουμε ακόμα ποιο πολύ που μια πόλη – ένα μεγάλο χωριό 30000 κατοίκων έχει ομάδα στην Α εθνική και πόλης με τριπλάσιο και τετραπλάσιο πληθυσμό βρίσκονται στα σκατά του ποδοσφαιρικού χάρτη… γιάυτο θα μας έχετε απέναντι σας…να σας χαλάμε τα σχεδία…

Τέλος θέλουμε να τονίσουμε στα καμάρια τους παίχτες μας ότι την Κυριακή πρέπει να βγάζετε φωτιές και να τα δώσετε όλα μέσα στο γήπεδο…μη διανοηθείτε να κοτεψετε εναντίων της αεκ και μη κοιτάξετε μόνο τις φανέλες…καμάρια μας οι φανέλες δε παίζουν μπάλα γιαυτο νικήστε την Κυριακή γιατί κάποιο άλλο αποτέλεσμα δε θέλουμε να το σκεφτόμαστε….

ΥΓ: δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αδελφό μας Μάριο Ζ. Και ζητάμε την άμεση απελευθέρωση του

ΥΓ: Την Κυριακή θέλει τρομοκρατία οποίος είναι στην 1 και δε του βγει ο  λάρυγγας θα φάει κλοτσιές…

ΥΓ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ….

ΥΓ: ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ STRI-GERS..ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ…

  ….ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΓΚΕΣ….