Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Σύνδρομο της κατοχής ή μετάλλαξη εποχής...

Όταν πριν κάμποσα χρόνια ξεκινήσαμε την επαναλειτουργία του ΣΦΛ δώσαμε όρκο τιμής και περηφάνιας ότι ποτέ δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, ότι ποτέ δεν θα ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο των τσάτσων και των ρουφιάνων, ότι ποτέ δεν θα γίνουμε μαριονέτες στα χέρια κανενός απλά και μόνο για να προασπίσουμε τα προσωπικά του συμφέροντα. Απόφαση την οποία στηρίζουμε από τότε με όποιο κόστος και με όποιες δυσκολίες.    

Όλα αυτά τα χρόνια σε όποια κατηγορία και να έπαιξε η ομάδα μας, ο Λεβαδειακός μας, παντού και πάντα οι τρελοί του Συνδέσμου βρέθηκαν στο πλευρό της. Με όποιον τρόπο μπορούσαμε, κόντρα σε νόμους Ορφανού,  απαγορεύσεις οπαδών ακόμα και όταν η ίδια η διοίκηση «ξεχνούσε» να ζητήσει εισιτήρια και να ανοίξει θύρα φιλοξενούμενων, εμείς βρίσκαμε τον τρόπο και ήμασταν εκεί. Τέρμα φωνή, λαρύγγια έξω...

Πάντα με σημαία τα πιστεύω μας πορευτήκαμε μέχρι σήμερα χωρίς να ζητήσουμε ελεημοσύνη από κανέναν βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας, ακριβώς για να μπορούμε να χουμε το δικαίωμα της γνώμης μας και να μπορούμε να την  εκφράζουμε δημόσια, είτε αυτή είναι αρεστή στους διοικούντες είτε όχι.  Εισαγωγικές έννοιες δημοκρατίας που απ ότι φαίνεται πειράζουν αρκετούς από τους αυτόκλητους εκπροσώπους τύπου της Ομάδας μας στα social media, οι οποίοι έχουν πραγματικά ξεσαλώσει το τελευταίο διάστημα, βγάζοντας όλο το κόμπλεξ και το μένος τους απέναντι στον Σύνδεσμο με όποιον τρόπο μπορούν.

Κύριοι είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι μας αγγίζετε έστω και λίγο με το τρόπο που έχετε επιλέξει να κινήστε υπογείως. Ίσα ίσα με την εμμονή σας να επιτίθεστε συνεχώς στον Σύνδεσμο επιβεβαιώνετε στην πράξη αυτό που υποστηρίζουμε και μείς, ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για την αποστροφή του κόσμου της Λιβαδειάς από την ομάδα του Λεβαδειακού (ταυτόχρονα που η ομάδα του μπάσκετ γεμίζει το κλειστό κάθε αγωνιστική). Αυτός είναι και ο λόγος που δεχόμαστε την ομοβροντία των επιθέσεων απ όλες τις μεριές, θεσμικές και εξωθεσμικές.

Συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο, δεν μας ανησυχεί καθόλου. Ούτε πρώτη φορά είναι και σίγουρα ούτε και η τελευταία. Όλη αυτή η κατάσταση μας πεισμώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να σας χαλάμε την γιορτή.Όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια να χορεύεις με τους λύκους, τι να σου πουν τα γατάκια που νιαουρίζουν αριστερά και κυρίως (άκρο)δεξιά


   ΥΓ: με συγκεκριμένους παραλήπτες: Μπάτσοι, ΤιΒι, Νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύετε μαζί.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Λεβαδειακού.
  



Σύνδρομο της κατοχής ή μετάλλαξη εποχής
που κι οι ρουφιάνοι τώρα είναι άνευ ενοχής
έχουν κώδικα κοινό ίδιο λάκκο για φωλιά
κι από 'κει που δαγκωνόντουσαν ν' αλλάζουν φιλιά
Ζευγαρώνουν με καμάρι και φωνάζουν δυνατά
είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τα ερπετά
δεν τα ξέρω εγώ αυτά και πάρτε το χαμπάρι
όποιος προδώσει μια φορά θα μου χρωστάει και μια χάρη

Active Member