Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

Σαν σύνδεσμος φιλάθλων ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας στα κοινωνικά ζητήματα που άνοιξαν τα τελευταία χρόνια και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε ούτε τώρα.
Τα τελευταία 5 χρόνια είδαμε τις ζωές μας, των οικογενειών μας, των φίλων μας, των συμπολιτών μας να καταστρέφονται στο όνομα της διάσωσης των τραπεζών και των αγορών. 
Είδαμε κόσμο να αυτοκτονεί, να λιμοκτονεί, να μένει άνεργος, να χάνει το χαμόγελο του, να χάνει την αξιοπρέπεια του.
Είδαμε τεράστιες ουρές στον ΟΑΕΔ από κόσμο που τον απέλυσαν, είδαμε τεράστιες ουρές στα συσσίτια, κόσμο που με δάκρυα στα μάτια πήρε την επιλογή της ξενιτιάς.
Είδαμε το φαινόμενο του φασισμού να κάνει την επανεμφάνιση του ρίχνοντας το δηλητήριο του σε μια κοινωνία υπό κατάρρευση
Μας κατάστρεψαν τα όνειρα, μα αυτή την φορά δεν θα τους την χαρίσουμε
Τις τελευταίες μέρες ντόπια και ξένα παπαγαλάκια έχουν προβεί σε μια πρωτοφανή τρομοκράτηση του λάου για να τον πείσουν να μείνει στο κλουβί του. Νιώθουν το τέλος να έρχεται και χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να κρατηθούν στην θέση τους.
Μα Κυριακή κοντή γιορτή, με ένα ηχηρό ΟΧΙ ο Ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση του, απέναντι σε κάθε λογής μνημόνια και εμείς σαν σύνδεσμος φιλάθλων Λεβαδειακού θα είμαστε στο πλευρό του.
Για να γίνει επιτέλους ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του.
Θα νικήσουμε.
Σύνδεσμος Φιλάθλων Λεβαδειακού - Γνήσια Θύρα 1 - Μονο ΑΠΟΛ
.