Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ανεμομαζώματα - Διαβολοσκορπίσματα.



Χαιρετίζουμε τους μόνο απανταχού Λεβαδειακούς!

Εδώ είμαστε! μη νομίζετε ότι τα σπάσαμε μη νομίζετε ότι ξενερώσαμε. μιλάμε όταν πρέπει να μιλήσουμε..
Tο σύνολο της πόλης και του κόσμου που αγαπάει την ομάδα και πονάει για αυτή είναι μαζί μας. μας το λένε μας το δείχνουν για τους εχθρούς - γενίτσαρους..δεν ασχολούμαστε καν.
Ας μπούμε στο ζουμί..

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό..ότι ωραίο χτίστηκε λίγο πριν το 2003 από την συγκεκριμένη διοίκηση της ομάδας τόσο γρήγορα χάλασε  από το 2006 και μετά.. όταν παίρνεις μια ομάδα από την Δ με 4-5000 κόσμου στο γήπεδο όταν στη Γ και στη Β έχεις μ.ο 4000 κόσμο όταν παίζει μπαράζ και κατεβάζεις 3000 άτομα στη Λάρισα 1500 άτομα στην Αθήνα όταν δείχνεις ότι βγάζεις υγεία  και φτάνεις στην Α να έχεις 500 άτομα κάπου υπάρχει πρόβλημα. Αυτό λέγεται πρόβλημα πως αλλιώς να το πούμε απλά.. και μη μας πείτε πως είναι γενικό το πρόβλημα.. ναι είναι και γενικό γιατί ο κόσμος δε κοιμάται πλέων (αν εξαιρέσεις τα πρόβατα - στρατούς - υπάλληλους των μεγάλων δήθεν ομάδων)  και δεν είναι βλάκας.. ο κόσμος κουράστηκε από τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πολιτείας. Βλέπεις την αδικία δίπλα σου μπροστά σου και δεν την πληρώνει κανείς ο κόσμος σου γυρνάει την πλάτη.
Ένα κεφάλαιο για την ομάδα κλείνει ένα άλλο ανοίγει η θα ανοίξει (?) Εμείς σαν γνήσιος σύνδεσμος φίλων Λεβαδειακού και βασικός υποστηρικτής την ομάδας της πόλης μας θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τον ΑΠΟΛ μας.. έτσι μάθαμε από μικρά έτσι μεγαλώσαμε έτσι η φλόγα αυτή δεν θα την αφήσουμε να σβήσει όσο έχουμε δυνάμεις και πιστέψτε μας.. οι δυνάμεις μας είναι αμέτρητες.. προς χάρη λίγων μετρημένων στα δάχτυλα ενός χεριού θα συνεχίσουμε.. γιατί εμείς δε βγάζουμε από την ομάδα,δεν κερδίζουμε κάτι απο αυτή, εμείς δίνουμε λεφτά, δίνουμε την ψυχή μας εμείς ταξιδεύουμε εμείς χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας για την ομάδα εμείς στεναχωριόμαστε,πονάμε πολεμάμε. Είμαστε αυτοί από τους πολλούς που θέλουμε η ομάδα μας να βγάζει υγεία είμαστε αυτοί από τους πολλούς που θέλουμε τον ΑΠΟΛ μας να τον δούμε ψηλά.. και όχι έρμαιο στις ορέξεις κάποιον όχι τσιράκια άλλης ομάδας.. κουραστήκαμε να την πληρώνουμε εμείς οι πολλοί που δε φταίμε σε τίποτα.. Εμείς όταν λέμε είμαστε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καμαρώνουμε δε σκύβουμε κεφάλι. Δε μας νοιάζει που θα παίζουμε αρκεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα, δε μας φοβίζει αυτό ρε! Δε μασάμε!
Επίσης γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος όπου μια ομάδα δέκα?ατόμων που αυτοαποκαλούνται λέσχη φίλων λεβαδειακού! (πού στεγάζονται ποίος τους αναγνώρισε) σήκωσαν πανό υπέρ του αγαπημένου τους προέδρου! Ο επι 15ετια ενεργός σύνδεσμος φιλάθλων λεβαδειακού με δράσεις γνωστές σε όλους είναι πάγια και γνωστή η θέση  μας επί του θέματος με την πολύμηνη αποχή του από το γήπεδο δείχνοντας οτι είμαστε υπέρ του λεβαδειακού και κατά της παε. Έτσι εμείς και όλος ο απλός και γνήσιος φίλαθλος κόσμος του Λεβαδειακού περιμένουμε την επόμενη μέρα να μας βρει επιτέλους στο γήπεδο στο γνωστό μας σημείο στη θέση μας δίνοντας τις μάχες την εξέδρας με την φωνή και λαρύγγια μας να πονάνε... σε όποια κατηγορία και να παίζουμε.

Τι είσαι εσύ για μένα..δεν ξέρουν όλοι αυτοί!

18 Ιουλίου..Έρχεται...

Αυτά προς το παρών..Επιστρέφουμε σύντομα με τα νεότερα..
Γνήσια Θύρα 1 - ΑΠΟΛ.