Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Άδικη ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Ο ΑΓΩΝΑΣ:
9′: Σουτ του Φραγκουλάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα απομακρύνεται σε κόρνερ από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού.
12′: Πανικός στην περιοχή του Εργοτέλη. Ο Ρουμπάκης βρήκε τη μπάλα με το χέρι στην προσπάθειά του να κερδίσει την κεφαλιά από τον Σόλα και στη συνέχεια ο Μπαλάφας έπεσε πάνω στον Ναπολεόνι, τον «γκρέμισε», αλλά ο Τριτσώνης πρας γενική έκπληξη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μη υποδεικνύοντας το καταφανέστατο διπλό πέναλτι.
26′: Φάουλ – βολίδα του Ταραλίδη από πολύ μακριά, ο Πόσα εντυπωσιακά πέφτει στη γωνία του και αποτρέπει σίγουρο γκολ.
33′: Νέα εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Πόσα, ο Σόλα έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Μπάρκογλου ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Εργοτέλη, δεν μπόρεσε να την διεκδικήσει και … νέα παράβαση-πέναλτι που δεν υποδεικνύεται από τον κ. Τριτσώνη.
36′: Κόρνερ του Φραγκουλάκη από τα δεξιά, ο Μπαλάφας κέρδισε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Καρακώστα και στη συνέχεια απομακρύνεται.
38′: Ο Ταραλίδης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια, υποχρέωσε τον Πόσα με δύσκολη εκτίναξη να διώξει τη μπάλα κόρνερ.
39′: Κόρνερ του Ταραλίδη, ο Ναπολεόνι στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πόσα και πάλι γίνεται ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του Εργοτέλη.
65′: Σέντρα του Τσεσνάουσκις από τα δεξιά, ο Ορφανός με απ’ ευθείας σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακώστα, ανοίγοντας το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.
79′: Σέντρα του Ναπολεόνι από τα δεξιά, κεφαλιά «ψαράκι» του Σόλα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Πόσα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Εργοτέλης: Πόσα, Ρουμπάκης, Γελαδάρης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Μπαλάφας, Τζούνιορ, Τσεσνάουσκις (90′+4′ Κορδονούρης), Φραγκουλάκης (51′ Μπέτο), Λεάλ, Βερπακόφσκις (61′ Ορφανός)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο (67′ Σιστόν), Ζησόπουλος, Γκονζάλες, Μπεγκόνια, Ταραλίδης (80′ Μπαλβορίν), Μπάρκογλου (80′ Αμπουμπακάρι), Ναπολεόνι, Σόλα
ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ανάστατη παραμένει η  ποδοσφαιρική κοινή γνώμη σχετικά με τη συμπεριφορά της διαιτησίας στον αγώνα Εργοτέλης – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε την αδικία που έγινε χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, εις βάρος μιας άλλης επαρχιακής ομάδος, του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πέναλτι αρνήθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τριτσώνης στην ομάδα της Λιβαδειάς. Αναβρασμός επικρατεί στον κόσμο της επαρχιακής πόλης.
Σε εποχή που το ποδόσφαιρο επιχειρεί να γίνει θέαμα για όλον τον κόσμο, που οι ποδοσφαιρικοί φορείς ( Ε.Π.Ο. , SUPER LEAGUE ) προσπαθούν να το αναβαθμίσουν και να το απαλλάξουν από αμφισβητήσεις, δεν είναι δυνατόν διεθνής διαιτητής να κάνει τρία «ανθρώπινα» λάθη μη καταλογίζοντας τρία πέναλτι.
ΝΑΙ!!! Σωστά διαβάσατε.!!! Σ’  έναν αγώνα τρία πέναλτι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: