Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς κανένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 17ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί επιστρέφουν...σπίτι και θέλουν παράλληλα να πράξουν το αντίστοιχο και όσον αφορά τα τρίποντα της νίκης.
Ο Κίκε Ερνάντεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος Ταραλίδης, οι τραυματίες Μασάντο, Καρακώστας και ο Αγκάλι που έχει χάσει αρκετές προπονηνήσεις.Στην αποστολή ο Κίκε Ερνάντεθ συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτη, Πασχαλάκη, Μουλόπουλο, Κόλτζο, Martorell, Μαχαίρα, Σερζίνιο, Μπαλβορίν, Ζησόπουλο, Μπράνκο, Μπάρκογλου, Χαλούλο, Λεμονή, Αλεξίου, Ναπολεόνι, Σιστόν, Γκονζάλεζ, Μπεγκόνια
Ζησόπουλος: "Θα παλέψουμε για τους βαθμούς"
Ο άσος των Βοιωτών, που κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του "δικεφάλου", μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το επικείμενο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο για μας, αλλά θα παλέψουμε για τους βαθμούς για να συνεχίσουμε τη μάχη της σωτηρίας. Πέρσι η έδρα ήταν το μεγάλο μας όπλο, φέτος δεν την εκμεταλλευτήκαμε όσο θα έπρεπε, αλλά είχαμε και δύσκολους αντιπάλους. Αύριο με τον κόσμο που θα έχει ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι σαν έδρα μας. Εμείς οι παλαιότεροι στην ομάδα το συνηθίσαμε αυτό, οι καινούριοι όχι.

Ο κόσμος είναι μια επένδυση και ο πρόεδρός μας αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα, είναι ομάδα του Σάντος, που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει. Πάνω από όλα είναι σοβαρός", είπε αρχικά.

Για το γήπεδο της Λιβαδειάς, τόνισε: "Το γήπεδό μας ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση, ελπίζουμε να μη βρέξει".

Τέλος, για το πέρασμά του από την Τούμπα, υπογράμμισε: "Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα η κατάσταση δεν ήταν καλή, είχε παρθεί απόφαση να φύγω, έτσι ήρθα στο Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είχα ζήσει πολύ σημαντικές στιγμές με την πορεία που βγήκαμε τρίτοι στο πρωτάθλημα και παίξαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: