Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Άρης 0-2

ν ήττα με 0-2 γνώρισε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από τον Άρη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Κάμπορα στο 41’, όταν έπειτα από κόρνερ του Κάλβο από τα δεξιά και γύρισμα του Κόκε προς τη μικρή περιοχή εκείνος βρέθηκε αφύλαχτος και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-2 σημείωσε ο Ναφτί στο 78’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από κάθετη μπαλιά του Κάλβο. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν στο 9’ δυνατό σουτ του Branco έξω από την περιοχή δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ και ενώ ο Σηφάκης είχε βρει τη μπάλα. Αλλά και στο 67’, σε μία φάση σχεδόν ίδια με την προηγούμενη, όταν ο Branco προσπάθησε με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Άρη, αλλά εκείνος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε με τους:
Στρατηλάτη, Μουλόπουλο (82’ Balvorin), Χαλούλο, Ζησόπουλο, Machado, Branco, Ταραλίδη, Serginho (56’ Bushi), Napoleoni, Μπάρκογλου, Agali (56’ Βασιλείου).
Για τον Άρη έπαιξαν οι:
Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο (87’ Γκαρσία), Φερνάντεζ, Κόκε (76’ Χαβίτο), Γκρατσιάν, Κάμπορα (83’ Λαμπριάκος), Βανγκέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: