Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ικανοποίηση για "νέους" από Ερνάντεθ

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των Βοιωτών και πιο συγκεκριμένα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου από την εικόνα που έδειξαν οι τρεις νέοι παίκτες που έπαιξαν στο φιλικό της Τετάρτης με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός των "πράσινων", Κίκε Ερνάντεθ είδε τους Ικερ Μπεγκόνια, Γιόναθαν Λόπεζ και Ντιόγκο Σιστόν να αγωνίζονται για πρώτη φορά με την φανέλα του Λεβαδειακού και να δείχνουν θετική εντύπωση.
Την Πέμπτη η προπόνηση ήταν πιο χαλαρή σε όσους ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο φιλικό ενώ το άλλο γκρουπ έκανε σε πιο εντατικό επίπεδο.
Απόντες ήταν ο Γιώργος Κόλτζος που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Νίκος Καρακώστας αλλά και οι Σρέντιαν Μπλάζιτς και Πάουλο Κόστα, που δεν υπολογίζοντας για την συνέχεια. Για τον Ελληνα πορτιέρο πάντως και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Τέλος, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία ο Φερνάντο Μασάδο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών στο Κυριακάτικο ματς με την "Ενωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: