Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο Nacho Gonzalez και ο Diogo Siston





Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από τη Δευτέρα και τυπικά ο διεθνής Ουρουγουανός, Νάτσο Γκονζάλες όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.
Ο πρόεδρος των Βοιωτών, Γιάννης Κομπότης, μετέβη το σαββατοκύριακο στην Βαλένθια συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή, κ. Φαράντο και τον διερμηνέα του συλλόγου κ. Παπαγεωργίου προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Valencia F.C Μανουέλ Γιορέντε Μάρτιν. Στα γραφεία του ισπανικού συλλόγου επετέυχθη η συμφωνία και ο Νάτσο Γκονζάλες αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τις νυχτερίδες μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο Νάτσο Γκονζάλες αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Νιούκαστλ, ενώ ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς εκτός από τη Νιούκαστλ και τη Βαλένθια έχει αγωνιστεί και στη Μονακό. Φέτος δεν έχει συμμετοχές στις "νυχτερίδες" ενώ είναι πέντε φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.  
Υπέγραψε ο Σιστόν
Συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε ο Ντιόγκο Σιστόν όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Αναλυτικά:
"Στα γραφεία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Diogo Siston. Έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κομπότη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30/06/2011".  
Χαλάρωμα με πικρία
Με την πικρία από το γεγονός ότι η καλή τους απόδοση στο β' ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ δε συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού γυμνάστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημοτικό στάδιο. Όσοι από αυτούς αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Κόλτζος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία από το ιατρικό τιμ της ομάδας ότι θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε ο Νάτσο Γκονζάλες. Ο διεθνής Ουρουγουανός παίκτης γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ερνάντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: