Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Λεβαδειακός-ΑΕΛ 3-0


Ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη στο γήπεδο με 3-0 του επί της ΑΕΛ και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ταραλίδης στο 15΄, Μπάρκογλου στο 22' και Ναπολεόνι στο 25'.
Η ομάδα του Λεβαδειακού πέτυχε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0, που την έφερε στους 14 βαθμούς της βαθμολογίας και τις θέσεις "ασφαλείας".

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, που με τρία δικά του λάθη έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να σκοράρουν.
Στο 15ο λεπτό ο Ταραλίδης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση και τον Μάλαρτζ να μην υπολογίζει σωστά. Στο 22' ο Έλληνας μέσος εκτέλεσε και πάλι φάουλ, με τον Πολωνό γκολκίπερ να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα, και τον Μπάρκογλου από κοντά να κάνει το 2-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Λάρισας, με τον Μάλαρτζ να μην υπολογίζει και πάλι σωστά, και την μπάλα να καταλήγει στην εστία του.



Οι συνθέσεις των ομάδων
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τρύφων(Δράμας), Μαρσιώτης(Κορινθίας)
4ος: Μήτσιος(Ηπείρου)  
Λεβαδειακός(Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Μπράνκο(Μαχαίρας 30') , Ταραλίδης(Αλεξίου 90'), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Βασιλείου(Πάουλο Κόστα 72'), Αγκάλι.  
ΑΕΛ(Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας(Κυριακίδης 87'), Βενετίδης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Ααράμπ, Φερέιρα(Τουάμα 45'), Μετίν, Ιγκέσιας(Σιατραβάνης 72'), Ρομέου, Κάσας.  
Κίτρινες: Μπράνκο(Λεβαδειακός 26'), Ιγκλέσιας(ΑΕΛ 42'), Ααράμπ(ΑΕΛ 43'), Κόλτζος(Λεβαδειακός 54'), Βενετίδης(ΑΕΛ 68'), Μαχαίρας(Λεβαδειακός 77'), Κάσας(ΑΕΛ 81'), Ναπολεόνι(Λεβαδειακός 81').
Κόκκινες: -



Με μια ματιά


 Σε ένα ματς "ο θάνατος σου η ζωή μου", Λεβαδειακός και ΑΕΛ ήθελαν την νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, όμως ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες τους, αφού η μπάλα κόλλαγε αρκετές φορές στο λασπωμένο έδαφος. 
Χατ τρικ ο Μάλαρτζ και.. 3-0 ο Λεβαδειακός
Εκεί που το παιχνίδι δεν έδειχνε ότι θα είχε πολλά γκολ, ήρθαν τρία λάθη του Αρκάντιους Μάλαρτζ σε δέκα λεπτά για να βάλουν μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό με 3-0.
Συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό ο Ταραλίδης εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά, με την μπάλα να σκάει στο ύψος της μικρής περιοχής του Πολωνού τερματοφύλακα και να μπαίνει γκολ. Το γεγονός ότι μπροστά του ήταν ο Αγκάλι, μπέρδεψε τον Μάλαρτζ που ευθύνεται όμως.
Πάνω που πήγαν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία οι παίκτες της ΑΕΛ, ο Γιάννης Ταραλίδης με εκτέλεση φάουλ στο 22' σημάδεψε τον Μάλαρτζ που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να του φύγει και ο Μπάρκογλου που ήταν κοντά με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0.
Η ατυχία "χτύπησε" τον Πολωνό τερματοφύλακα για τρίτη φορά, όταν στο 25' ο Ναπολεόνι εξαπέλησε δυνατό σουτ, με τον Μάλαρτζ να μην υπολογίζει σωστά και την μπάλα να περνά από δίπλα του προς την εστία του τέρματος του. 
Πολλά νεύρα και λίγες ευκαιρίες ακόμα
Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλά νεύρα, αφού ο Μπράνκο τα έβαλε αρκετές φορές πότε με τον Βενετίδη, πότε με τον Ιγκλέσιας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κίκε Ερνάντεθ να τον κάνει αλλαγή, έτσι ώστε να μην δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τελευταία φάση του πρώτο μέρους έγινε από τους γηπεδούχους, όταν ο συνήθης ύποπτος, Ταραλίδης, έκανε δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μάλαρτζ έδιωξε μακριά.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 3-1 όταν ο Κάσας με ατομική ενέργεια βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε το σουτ, με τον Στρατηλάτη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.  
Ξεκίνημα με πέναλτι
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της ΑΕΛ. Ο Κάσας ανατράπηκε στο 53ο λεπτό μέσα στην μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού από τον Κόλτζο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει πέναλτι.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τουμέρ Μετίν, που νικήθηκε όμως από τον Στρατηλάτη ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του.
Η συνέχεια του αγώνα ήταν απλά διαδικαστική, αφού και οι δυο ομάδες δεν έμοιαζαν να κυνηγάνε κάτι από την αναμέτρηση. Το παιχνίδι τελείωσε με τον Λεβαδειακό να παίρνει σπουδαία νίκ

1 σχόλιο:

radioel είπε...

Αυτή η ομάδα είναι τελικά ΕΦΤΑΨΥΧΗ!! Κάθε χρόνο την έχουν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και κάθε χρόνο τα καταφέρνει!

Υπάρχει forum των φιλάθλων του Λεβαδειακού;