Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 0-2


Ο Λεβαδειακός πέρασε με 2-0 από την Κομοτηνή χάρη στα δυο γκολ του Ναπολεόνι στο 24' με σουτ και στο 55' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Ο Πανθρακικός υπέστη μια καταδικαστική ήττα, όσο αφορά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 0-2 από τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή, χάρη στα δυο γκολ του Ναπολεόνι στο 24' με σουτ και στο 55' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Πλέον οι "κροκόδειλοι" θέλουν ένα θαύμα για να παραμείνουν ζωντανοί στο όνειρο της παραμονής
Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας), Τρίφων (Δράμας)
Καρτιέ(Πανθρακικός): Ρουνιέ, Αργυρίου, Κλεμάν, Ενγκαμπί, Τζόκιτς, Μπερνάρντ, Άλβες, Στόικος(Μίτου 67'), Φαγιάρδο, Καζάκης, Μπουβάλ(Αρσενίεβιτς 67').
Ερνάντεθ(Λεβαδειακός): Στρατηλάτης, Χαλούλος, Μασάδο, Κόλτζος(Αλεξίου 90'), Μπράνκο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Αγκάλι(Μπούσι 72'), Μπαλβορίν(Σερζίνιο 46'), Ναπολεόνι.
Κίτρινες: Τζόκιτς(15' Πανθρακικός), Μπαλβορίν (32' Λεβαδειακός), Κόλτζος (36' Λεβαδειακός), Μασάδο (42' Λεβαδειακός).
Ματς "ζωής και θανάτου" για τον Πανθρακικό το σημερινό, αφού η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν μόλις βαθμό.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, όμως το γεγονός πως έχουν την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με έξι γκολ, θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.
Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς
Ο Πανθρακικός ήταν ο κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου, αφού και στα 45 λεπτά έκλεισε τον Λεβαδειακό στα καρέ του, χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες.
Πρώτη καλη στιγμή 4', όταν ο Κλεμάν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Καζάκης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 14' οι ρόλοι άλλαξαν και ο Καζάκης ήταν εκείνος που έκανε την σέντρα, όμως ο Μπουβάλ αν και από καλή θέση, έστειλε την μπάλα να περάσει έξω.
Ο Γάλλος επιθετικός, που μαζί με τον Καζάκη ήταν οι μοιραίοι για την ομάδα τους, στο 24ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όμως το πλασέ του μέσα από την περιοχή του Στρατηλάτη πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 24'. Ο Μπάρκογλου με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ναπολεόνι, που μπήκε μέσα στην περιοχή του Ρουνιέ, και με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο ίδιο έργο θεατές
Το γκολ δεν επηρέασε τους παίκτες του Πανθρακικού που συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο 29' χάθηκε μάλιστα διπλή ευκαιρία, με τον Μπουβάλ αρχικά να κάνει ένα δυνατό σουτ και τον Στρατηλάτη να αποκρούει. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πήγε πάνω στον Καζάκη που έκανε το πλασέ, όμως τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή έδιωξαν οι παίκτες του Λεβαδειακού.
Το ημίχρονο έκλεισε με δυο φάσεις ακόμα για τους γηπεδούχους. Στο 36' ο Στόικος μόνος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Καζάκης αμαρκάριστος από τα αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ, με την μπάλα να περνά άουτ.
Ψυχρολουσία και 0-2
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 55ο λεπτό Αγκάλι και Ναπολεόνι συνδυάστηκαν πολύ ωραία, με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Ρουνιέ και να κάνει το 0-2.
Μετά το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δυο ομάδες να περιμένουν ουσιαστικά το σφύριγμα της λήξης.
Στο 69' ωστόσο ο Πανθρακικός έφτασε στο 1-2, όταν ο Ρομπέρ έκανε καταπληκτικό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Στρατηλάτης πετάχτηκε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
Το ματς θα τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 0-2 επί του Πανθρακικού, με τους γηπεδούχους ουσιαστικά να αποχαιρετούν την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: