Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μεταγραφική βόμβα ετοιμάζει ο Ερνάντεθ!!!!!

Ωρολογιακή βόμβα ετοιμάζουν στην Λιβαδειά, η οποία αναμένεται να… σκάσει τον Ιανουάριο ταρακουνώντας όχι μόνο τον κάμπο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς Ο Κίκε Ερνάντεθ προσπαθεί να φέρει στην πατρίδα μας τον Ιγνάσιο (Νάτσο) Γκονζάλες της Βαλένθια!
Το σενάριο μπορεί να μοιάζει αδύνατο να ολοκληρωθεί λόγω του εκτοπίσματος που έχει το όνομα του Γκονζάλες, αλλά υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που μπορούν να μετατρέψουν το όνειρο σε πραγματικότητα και να κάνουν τους ανθρώπους του Λεβαδειακού να… πιστέψουν στον Άγιο Βασίλη.
Ο Νάτσο Γκονζάλες ανήκει στην Βαλένθια αλλά προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα. Ο 27χρονος άσος έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση αλλά η Βαλένθια είναι διατεθειμένη να τον δώσει δανεικό για να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του.
Σε αυτό το σημείο εμπλέκεται ο Κίκε Ερνάντεθ ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση των «νυκτερίδων» . Η Βαλένθια, λοιπόν, φέρεται σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα να έχει προτείνει τον δανεισμό του παίκτη στον Λεβαδειακό αφού εμπιστεύεται τον Ερνάντεθ. Ακόμα ένα στοιχείο που δίνουν οι συνάδελφοι Ισπανοί είναι πως η Βαλένθια ψάχνει ομάδα «μέτριας δυναμικότητας» για τον Γκονζάλες.
Ο Νάτσο Γκονζάλες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντανούμπιο (Ουρουγουάη) και οι εκπληκτικές του επιδόσεις ανάγκασαν την Μονακό να τον ζητήσει και να τον πάρει ως δανεικό. Το 2008 πήρε μεταγραφή στην Βαλένθια αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς η προσαρμογή στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τον ίδιο. Τον Ιανουάριο του 2009 πήγε δανεικός στην Νιουκάστλ και το καλοκαίρι επέστρεψε στις «νυχτερίδες».
Ο Γκονζάλες είναι από τα… αγαπημένα παιδιά του Όσκαρ Ταμπάρες στην Εθνική Ουρουγουάης και δεν αποκλείεται αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή και η Ουρουγουάη περάσει στο Μουντιάλ να βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: