Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 1-1 (video)

deite analutika kai se video:http://www.youtube.com/watch?v=wBkMus7Remo&feature=player_embedded
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι το οποίο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός που κατακτά φέτος η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ, ενώ για τον Γιώργο Παράσχο το αποτέλεσμα μόνο ευνοϊκό δεν είναι. Ο Ανδράλας στο 29' και ο Μπάρκογλου τρία λεπτά αργότερα, ήταν οι σκόρερς της αναμέτρησης.
Η εικόνα του αγώνα
Ο Κίκε Ερνάντεθ παρέταξε το Λεβαδειακό με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και με ενισχυμένη την αμυντική του γραμμή. Ωστόσο, παρουσιάστηκε πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και χωρίς ίχνος υπερβολής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ ήθελε να πιέσει και να ελέγξει το παιχνίδι, χωρίς όμως να το καταφέρει. Ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί στο 29' χάρη σε ένα γκολ ενός πρώην Βοιωτού, του Ανδράλα που "κάρφωσε" την παλιά του ομάδα. Το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς η αντίδραση του Λεβαδειακού ήρθε άμεσα. Στο 32' και μετά από ιδανική μπαλιά του Ναπολεόνι, ο Μπάρκογλου ισοφάρισε με ωραία ατομική ενέργεια. Μέχρι την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή με τον Κόλτζο στο 44', αλλά ο Ζαφειρόπουλος είπε "όχι".Η επανάληψη ήταν πιο δυνατή με κυρίαρχες τις προσωπικές μονομαχίες. Ωστόσο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΣ είχε καλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με το πρώτο μέρος, καθώς και περισσότερο πάθος για να πιέσουν και να πάρουν το τρίποντο. Στο 53' είχε μια καλή ευκαιρία ο Μαϊστόροβιτς, όπως και ο Βαγγελή στο 78'. Ο Λεβαδειακός, πάντως, θα μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη στο 82', αλλά ο Ναπολεόνι απώλεσε μια καταπληκτική ευκαιρία.
Το σκορ έμεινε στο 1-1 που ναι μεν χαρακτηρίζεται δίκαιο, αλλά επιθυμητό ήταν περισσότερο για τους φιλοξενούμενους.
Κλειδί του αγώνα
Οι σφιχτές άμυνες και η προσπάθεια των δύο ομάδων να διαφυλάξουν τα νώτα τους για να μην εκτεθούν, καθόρισαν και το αποτέλεσμα και τη συνολική εικόνα. Καθοριστικό επίσης και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός ισοφάρισε άμεσα το παιχνίδι.
MVP
Χωρίς κάποιος να ξεχωρίσει ιδιαίτερα, στεκόμαστε στους δύο σκόρερ, τον Ανδράλα και τον Μπάρκογλου που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Αλλά και οι δύο τερματοφύλακες, ο Καρακώστας και ο Ζαφειρόπουλος στάθηκαν στο ύψος τους.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μπακαγιόκο υποτίθεται πως μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την ανάπτυξη του ΠΑΣ και να δώσει λύσεις στην επίθεση. Δεν πρόσφερε τελικά τίποτα.
Συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα:
Νίκος Ζαφειρόπουλος, Βάντερσον Σκαρντουέλι, Ηλίας Κώτσιος, Γιώργος Ντάσιος, Κώστας Μενδρινός, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Πάρις Ανδράλας, Δημήτρης Σιαλμάς (69' Λάμπρος Βαγγελής), Γιώργος Σαϊτιώτης, Πατρίκ Ντιμπαλά (46' Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο)
Λεβαδειακός:
Νίκος Καρακώστας, Θανάσης Μουλόπουλος, Γιώργος Κόλτζος, Φερνάντο Μασάδο, Φεντερίκο Μαρτορέλ, Μπράνκο Σερζ (59' Φελίπε Σερτζίνιο), Γιώργος Μπάρκογλου, Γιώργος Ζησόπουλος, Στέφανο Ναπολεόνι, Γιάννης Ταραλίδης (59' Πάουλο Κόστα), Γουστάβο Μπαλβορίν (66' Στέλιος Βασιλείου)

1 σχόλιο:

Trofonios είπε...

http://levadiakos.wordpress.com
Ένα blog που μαζεύει διάφορα από την επικαιρότητα του Λεβαδειακού.